Незаконна сеч край Топлата вода! Нарушителят отнесе солена глоба

Жител на Дупница е заловен вчера сутринта в района на Топлата вода след извършено нерегламентирано рязане на дърва. След сигнал на граждани служители от контролното звено и „Екология“ са установили мъж, който се готвел да транспортира незаконно придобития дървен материал. Съставен му е акт, който ще бъде в размер от 100 до 300 лева, съобщиха от Общинската администрация.
За периода от 23 април до вчера са наложени следните санкции: за установени нарушения по наредбата за отглеждане на домашни животни, птици и пчелни семейства на територията на община Дупница са съставени 3 акта на собственици на коне, оставени без надзор и свободно пашуващи в частни земеделски имоти на територията на Дупница. В законоустановения срок ще бъдат издадени актовете, които са в размер от 250 лева до 500 лева за физически лица.
Съставени са 3 акта на собственици на кучета за това, че притежаваните от тях животни не са регистрирани съгласно изискванията на наредбата за регистрация и отглеждане на кучета.
За паркиране в общински зелени площи са наложени 10 глоби с фиш на собственици на моторни превозни средства.
За увреждане на декоративна растителност, изразяваща се в разлепване на рекламни материали и монтиране на табели, са съставени 2 акта на нарушители от гр. Дупница.
Направени са 2 предписания за вдигане на шум в часовете от 14.00 до 16.00 след извършване на авторемонтни и строително-ремонтни дейности в града, отново след сигнали на граждани.
Сигнали се подават денонощно на дежурните телефони в община Дупница: 0879/523474 и 59259.

ИВАН ПЕТРОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *