НЕЛЕПА СМЪРТ! Момче вкуси пилешко на грил на рождения си ден и умря

18-годишно момче, на име Оуен Кери, почина по особено нелеп начин, по всяка вероятност от алергична реакция след хапване на улична храна в центъра на Лондон. Трагичният инцидент е станал в събота следобед, когато Оуен бил на екскурзия в британската столица с приятелката си, за да отпразнуват рождения му ден, предаде Evening Standard, цитиран от Новини Лондон.

Младежът си купил храна с пилешко на грил, ял малко количество от нея, след което споделил, че се чувства зле. Това се случило в непосредствена близост до „Лондонското око“. Той бил откаран в болница „Сейнт Томас“, след като получил първа помощ от случайни минувачи пред прочутата забележителност, предаде Блиц.

Въпреки усилията на лекарите, Оуен бил обявен за мъртъв 45 минути по-късно. По думите на неговия баща, Пол Кери, той е получил алергична реакция от храната.  Момчето, родом от Тънбридж Уелс, е било в британската столица за няколко дни по повод 18-тия си рожден ден. Малко преди трагедията, той е отивал към аквариума „Морски свят“, след като е посетил изложбата на „Междузвездни войни“. Пътуването до Лондон е бил подаръкът изненада от приятелката му.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *