Неловките ситуации в секса и как да ги замажете

Независимо колко добре познавате партньора си – от 10 години или от 10 минути, няма никаква гаранция, че интимният ви живот ще следва предварително планиран сценарий. Понякога има ситуации, за които бихте искали да забравите час по-скоро. Ето как да се държите в подобни случаи.

Газове по време на секс
Да се признае за такъв проблем не е прието дори и преди най-близките, обаче, според анонимно проучване, 58% от жените се сблъскват с преждевременно газообразуване. И ако това вече се е случило, и за жалост и двамата сте станали свидетели, трябва да реагирате според ситуацията. Няма общоприето правило: игнорирайте въпроса сега, обсъдете го после. Понякога е по-добре да се посмеете и да превърнете конфузната случка в шега, след което страстта да се разгори с нова сила. А понякога просто е по-добре да не акцентира върху външните звуци.

Той не е готов, а ти жадуваш да е в теб
Прекалено често срещана ситуация, каквато, според допитването, признават 60% от жените. Жената изнемогва от желание и очаква проникването, но се оказва, че партньорът още не е готов. Подобна ситуация може да се окаже причина за огромен психологичен проблем, тъй като жените, които не са уверени в своята външност, възприемат ситуацията като свое фиаско. Затова най-разумно е да продължавате с ласките и да не концентрирате вниманието си върху факта, че той още не е готов. След секса обаче трябва да обсъдите ситуацията максимално деликатно и коректно. В противен случай подобни случаи могат да доведат партньора ти до „психологическа импотентност”.

„Мръсен” секс
Над 35% от жените признават, че са изпитвали неловкост по време на половия акт, защото внезапно им е дошъл цикълът. Чувството на срам заради изцапаните чаршафи е често срещано в подобни ситуации. Естествените процеси в тялото ви не са нещо, от което трябва да се срамувате.

Странните шумове, които издава вагината ви
Онези звуци, които се чуват заради попадането на въздух във вагината ви, възникват по време и веднага след секса. Това наистина е много неловко и може да понижи настроението дори и на най-уверената в сексуалната си привлекателност жена. За щастие на 69% от жените, които признават за такива ситуации, следва да заявим: мъжете не обръщат внимание на подобни неща, защото ги смятат за напълно естествени. Ако „звуковият съпровод” не ви дава мира, правете упражненията на Кегел няколко пъти седмично и малко преди да правите секс.

Смях през стонове
Понякога има моменти, в които не можеш да сдържиш смеха си. Но твоята „жизнерадостност” не винаги се оценява правилно от партньора ти. Някои мъже могат да възприемат смеха за своя сметка и да се засегнат. Така че ако вие сте, както и други 21%, от жените, сте изпадала в подобна ситуация, не забравяйте, че е най-добре да обясните на партньора си защо се смеете, а след това да продължите с интимните си забавления. По-добре е да се посмеете заедно, отколкото да привличате недоумителни погледи и да се притеснявате от фантазията си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *