Нещата, с които жените отблъскват мъжете още преди връзката

Когато жените имаме интерес и изпитваме силни емоции към мъж, който е привлякъл вниманието ни по някакъв начин, обикновено желанието ни е да създадем връзка с него. Но нещо се случва и той започва да губи интерес. Въпреки добрите си намерения, заслепени от емоции, допускаме грешки отблъскващи любовта, които осъзнаваме на по-късен етап. Кои са онези неща, с които отдалечаваме мъжете още преди връзката?

Преследвате го
Когато един мъж има интерес към вас, то той ще ви го покаже, няма да крие емоциите, а би го показал към вас по един или друг начин. Без смесени съобщения. Но когато жените се влюбят, сякаш не забелязват липсата на такива знаци или „оцветяват“ събитията, според това какво искат да им се случи. И започват да преследват мъжа, да показват прекален интерес към него. Това в повечето случаи не действа в полза на дамите.

Обсебване от идеята да се обвържете
Още една причина много жени да не могат да поддържат интереса на един мъж е това, че те са фиксирани в идеята да си намерят партньор, да бъдат точно с този мъж. Това им пречи да се свържат с него като личност, да покажат своите силни страни. Мъжете усещат, когато една жена ги използва като средство да се чувства добре. Освен това фикс идеята ни кара да се държим собственически, дори преди да сме започнали да се срещаме, да проявяваме ревност, без да имаме правото за това. Ставаме нервни и неприветливи.

Желание винаги да сте център на вниманието
Още по време на периода на опознаване, флирта, жените правят друга грешка, която отблъсква мъжете. Искат постоянно да са в контакт с него, той да им обръща внимание, проявяват ревност, не спират да му се обаждат, пишат в социалните мрежи. Това поведение е продиктувано от празнота, която изпитваме, вярвайки, че някой друг може да я запълни.

Насаждане на стрес във взаимоотношенията
Няма как да накараме някого насила да изпитва чувства към нас. Също така, понякога мъжете действат по-бавно в ухажването, не са съвсем сигурни как да действат спрямо вас. От друга страна, дамите като по-емоционални същества, искаме всичко да се случва по-бързо. Чакането ни изнервя, забравяме да се фокусираме върху хубавите неща в комуникацията с този човек, да се наслаждаваме на моментите и… нервността ни го отблъсква.

Излъчване на негативизъм
Жените искаме да покажем своята уязвимост, защото се надяваме мъжът до нас да е нашият герои. Това донякъде е хубаво, да можем да споделим своите по-слаби страни. Но никой мъж не би искал жената до него да е винаги негативна към всичко, да се заяжда, да е вечно ядосана.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *