Не е за вярване! МЕГЗ е бременна

Все по-упорити са слуховете, че топ дизайнерката Мегз ще става майка. На последните снимки на красавицата се виждат наченки на малко коремче. Формите са все още много малки и не е категорично сигурно дали Мегз се е ошишкала или е бременна. Но доколкото всички познаваме забързания ѝ начин на живот и това, че е твърде слаба – едва ли красавицата се бори с затлъстяване. Освен  това самата Мегз пусна стори в инстаграм профила си, с което подкрепи пикантните шушукания:

“Получих буквално хиляди съобщения – че сте много щастливи, че пак пускам клипчета и че ужасно много ви липсвам. Обичам ви безкрайно – просто сега го усещам така – етапът от живота ми е такъв – имам нужда да живея в настоящето за себе си и бъдещето си семейство. Благодарна съм за влиянието, което имам. Още по-благодарна съм, че имате нужда от мен. Скоро ще бъда много активна отново. Обичам ви”.

Последва вълна от споделяния с коментари – “Когато искаш да намекнеш, че ще ставаш майка”, “бременна ли си” и “честито”.

Красавицата вече не крие, че е щастливо обвързана. Дори самата тя преди време сподели, че прави опити да стане майка.

Като подкрепа идват и фактите, че на последните си снимки дизайнерката видимо се е разхубавила и е напълняла. Тя вече не използва грим, върна естествения цвят и дължина на косата си и премахна всички филъри от лицето си.

Близки до Мегз също подкрепиха информацията: “Миглена сияе от щастие. Просто още е съвсем рано и не иска да споделя, защото в този етап на бременността рисковете са много. Освен това, тя е много слабичка и крехка, което прави опасностите от загуба на детето още по-големи”.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *