Ники Дойнов пръсна хилядарки за ЧРД на сина си

Ники Дойнов е затворил цял ресторант, за да отпразнува необезпокояван рождения ден на сина си Марко. Партито се състояло на обяд в едно от най-елитните столични заведения, отличаващо се с изискан интериор и колосално високи цени.

На събитието били поканени всички роднини на фамилията, семейни приятели и дружки на жена му Петя, с които тя разхождала рожденика Марко из парковете. За събитието дошли даже бабите и дядовците, но колегите си от Нова телевизия журналистът не поканил. За здравето на детето се отчел само с бонбони и питиета в нюзрума на медията, а дълбоко обидена, че няма да е сред специалните му гости, останала екранната му партньорка Ани Салич. Тя неведнъж е признавала, че с Ники са не само отличен тандем, но и близки приятели и че той и Юксел Кадриев са нейните най-доверени хора през годините. Дойнов обаче умишлено избегнал присъствието на Ани на тържеството, защото двете с жена му не се долюбвали и тя ревнувала от нея.

Партито излязло златно на новинаря, който не си направил предварителна сметка, а финалната цифра го хвърлила в ступор. Ники пръснал половината от заплатата си, възлизаща на 9 хиляди лева, за да покрие храната и питиетата на гостите, украсата и поръчковата торта. Финансов ангажимент към събитието половинката му нямала, защото все още била в майчинство и изцяло разчитала на неговите доходи. Бившата моделка и стюардеса обаче за пореден път скандализирала консервативното семейство на мъжа си, появявайки се с възкъса флорална рокля и високи червени велурени боти, по-подходящи за друг час на денонощието и друга обстановка.

Николай бил свикнал с ексцентричността на любимата си и стилът ѝ на обличане изобщо не му правел впечатление, но роднините му не пропуснали да пуснат пред него хапливи коментари. Въпреки това били доволни, че все пак успял да свие семейно гнездо, защото до 44-тата си година журналистът бе заклет ерген без нито една сериозна връзка зад гърба си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *