Ниските и пухкави жени ще зарадват мъжете! Фигурата показва каква сте в леглото

Дали въз основа на нейната фигура може да заключите каква е в секса? Учените твърдят, че е възможно.

Висока жена
Въпреки че проучванията показват, че мъжете и жените с дълги крака се възприемат като сексипилни и здрави, когато ги заведете в леглото, няма да видите фойерверки. Не става дума за това дали техниката е лоша, а просто високите жени нямат възможност да „лудуват“ по леглото и не могат съвсем лесно да извършват секс на скорост на обществено място. Това е трудно, особено ако личността, с която е високата жена, е по-ниска от нея.

Пълна жена
Нобеловият лауреат Джеймс Уотсън твърди, че набитите жените повече се наслаждават на секса от слабите. Плюс това, мъжете възприемат жените с извивки като по-добри личности и смятат, че ще бъдат по-добри в леглото. Мазнините насърчават отделянето на ендорфин , а той увеличава сексуалното желание , така че пълните жени са отлични в секса.

Слаба жена  
Ендорфинът не им е толкова силен, като при по-пълните жени, така че това не е печеливша комбинация. Въпреки това, едно проучване показва, че мъжете най-добре се показват в леглото, когато се с жена, която има тънка талия.

Закръглена жена
Жената с извивки , особено ако тези извивки са широки бедра, има тенденция да е много отворена в леглото. Такива жени са подготвени за връзка за една нощ и обичат да експериментират.

Ниска жена  
Мъжете често искат секс с ниски жени, защото с тях могат да извършват „каскади“, които са немислими с високи, а и е по-лесно да изпробват различни места за секс . От научна гледна точка ниските жени имат по-нисък център на тежестта, което означава, че и най-трудните пози са осъществими и леки.

Има малки гърди
Мъжете обичат внушително деколте, но жените с малки гърди извличат най-доброто от секса и любовната игра. Защо? Малките гърди са по-чувствителни от големите. Толкова много стимули!

Има големи гърди  
Проучване от 2013 г. показва, че жените с големи гърди са по-умни. Въпреки че големите гърди са с 24% по-малко чувствителни от малките, факт е, че тези жени са достатъчно умни, за точно да знаят какво искат в секса.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Бай Хой

    Глупости, аз съм имал досега над 50 жени, но най-добрата в секса бе висока към 1.80 м. и ми разказваше играта!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *