Новата Благовица с огромен кредит: Издухала 100 бона за ремонт, дала 12 000 само за полилей

Още преди да е видяла на живо хонорара от „Биг Брадър”, Русата Златка е успяла да го похарчи в аванс за луксозен ремонт на новото си жилище в софийското село Иваняне.Майсторите вече работят там и само попилеят, който са монтирали преди дни, струва 12 000 лева.

Злати и гаджето ѝ Благой Георгиев в момента живеят в жилището на блондинката в софийския квартал „Манастирски ливади”. След излизането си от Брадъра обаче смятали да се нанесат в новия селски дом на изкусителката. Той бил много по-голям и освен това разполагал с частен двор и плувен басейн. Докато влюбените са в къщата на Големия брат, в бъдещото им семейно гнездо течели усилени ремонти. Злати била теглила огромен кредит само за обзавеждане, надявайки се да го погаси предсрочно, когато вземе парите от риалитито. Както „Уикенд” писа, двамата с Благо се договорили да приберат 300 000 лева от шоуто. Над 100 бона от тях щели да отидат за ремонт, обзавеждане и аксесоари в дома.

Златка била поръчала всичко от чужбина. Попилеят за дневната ѝ например пътувал от Германия, преди да го монтират в Иваняне. Искала френски вази от 5000 лева, сервизи за хранене, в които една чиния върви по 60-70 лева, и прибори от сребро. Самото жилище се продавало с обзавеждане, но тъй като и самата моделка вече се изявява като дизайнер, решила да подмени част от мебелите, за да се усеща нейният личен почерк. Всичко това щяло да изяде хонорара от „Биг Брадър”, но тя била сигурна, че скоро ще получи поредно предложение за участие в риалити, с което ще компенсира харчовете. Както е известно, самият селски дом на блондинката от Пазарджик е бил купен пак благодарение на хонорар – от „Като две капки вода” през пролетта. Понеже парите тогава не стигнали, Райкова теглила и кредит, който се надявала да изплати веднага след Нова година.

Междувременно Благо Джизъса още чака купувачи за къщата си в Горна баня. Той иска за нея близо 1,4 млн. лева, като я продава с цялото имущество. Очевидно си прави сметката още дълго да живее в имота на жена си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *