Новият нападател на орлетата забъркан в сексскандал с малолетна, лазаретът вече не е празен

Новият нападател в ОФК „Пирин“ Стивън Славков се забърка в сексскандал с малолетна в пловдивски хотел през декември 2016 г. Юношата на „Левски“ тогава бе на 17 г. и обличаше екипа на „Локомотив“ /Пд/. Той и двама негови съотборници на Лаута бяха обвинени, че са си спретнали оргия с момиче на 15 г., а прегрешението им лъсна на видео.

Клубното ръководство начаса би дузпата на триото, но само половин година по-късно амнистира Славков и го върна на Лаута, откъдето преди два дни пристигна на стадион „Христо Ботев“ в опит да впечатли наставника Милен Радуканов. Талантливият тийнейджър намери място в юношеската селекция до 19 г. за европейските квалификации миналия сезон.

Празният доскоро лазарет на орлетата вече има първите си пациенти. На тежките натоварвания поддадоха британецът Конър Хендерсън и Димитър Благов. Болежките на двамата обаче не изискват пълна почивка, а въртене на обиколки край терена до отшумяване на леките им мускулни травми.

Етническият тунизиец Аймен Суда наваксва бързо с кондицията след закъснението за старта на зимната подготовка и в близките дни се очаква да застигне съотборниците си, които са по-напред с материала.

ЯВОР ПЕЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *