Новолунието в Овен ще бъде приказно за тези 3 зодии

Ако сте готови за ново начало, настъпва новолунието през април 2021 г., което ще ви даде мотивация. Издигайки се на 11 април в огнения знак на Овен, това светило бележи първото новолуние на пролетта, което удвоява силата си като космическо ново начало. Този зловещ и смел лунен момент ще ни накара да проявим мечтите си. И ако сте един от изброените по-долу зодиакални знаци, новолунието през април 2021 ще ви даде нови възможности и ще ви позволи да развиете мечтите си.

Ето кои са зодиите, за които новолунието през Април ще бъде вълшебно:

Телец Новолунието в нетърпеливия Овен вдъхновява повечето от нас да натиснем педала на газта и да потеглим към залеза. Но не и Телецът. Този месец сте доволни от това, че приемате нещата с бавни и стабилни темпове. Чувствате се самоанализирани и изтощени, така че презаредете батериите си и изяснете целите си, като прекарате известно време сами. Не обръщайте поглед към наградата, но се уверете, че намеренията ви остават здраво заложени и приведени в съответствие със сърцето и духа ви. 

Лъв Това новолуние ви настройва на вълна приключения и знания, така че ще ви вдъхнови да разширите кръгозора си и да изследвате нови територии. Отърсете се от застоялата енергия или тежки чувства – лунните вибрации повдигат духа ви и ви молят да търсите нови преживявания, които биха могли да променят начина ви на мислене. Започнете нов езиков курс, резервирайте билети за епична ваканция или направете нещо друго, което е неочаквано – използвайте смелите, бурни космически вибрации във ваша полза. 

Стрелец Вибрациите на това новолуние ще ви накарат да почувствате лекота и удоволствие, Стрелци. Изпълнени сте със страст и романтика, и сега е чудесното време да се настроите на флиртуваща вълна. Нова връзка може да бъде на хоризонта, така че следвайте сърцето си и бъдете смели за чувствата си. Освен това сте заляти от творческо вдъхновение, така че не губете и капка от него. Бихте могли да постигнете огромни крачки, когато става въпрос за стартиране на нови арт проекти, творчески начинания или романтика. Нека вашата естетическа визия и себеизразяване блестят. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *