Носете това в джоба си и няма да се отървете от КЪСМЕТ

Хората сме свикнали да вярваме на какви ли не поверия и ритуали, свързани с привличането на късмета. Повечето от тях звучат абсурдно на пръв поглед, но пък действието им е почти мигновено. Онези от вас, които силно вярват в енергията на кестените и не излизат от вкъщи, преди да се уверят, че в джоба си имат поне 1 – 2 кестена, не могат да се отърват от късмет. Какво трябва да знаем за кестените и тяхната сила? Много е важно, ако сте решили да носите кестени в джоба си, всяка есен да ги заменяте с нови такива.

Тези лъскави топчици в кафяв цвят са уникални акумулатори на слънчевата енергия. Свикнали сме да ги подритваме, докато се разхождаме в парка, без да си даваме сметка, че те са истинско съкровище. Вместо това пъхнете един – два кестена в джоба на дрехата си и се наслаждавайте на положителната енергия, която ще се изсипе върху вас.

Ползи за здравето Кафявите съкровища ще ви предпазят от лошото енергийно влияние. Докато вървите, пъхнете ръката в джоба си и ги подръжте за известно време. Мигновено ще усетите как уплътняват енергийното ви поле. С тях можете да предпазвате ставите и сухожилията. Много от хората твърдят, че им помагат при дегенеративни заболявания, както и артрит.

Ако се чувствате нервни, напрегнати и смятате, че късметът никога не е на ваша страна, подръжте няколко кестена и положителните резултати няма да закъснеят. Ще усетите приток на енергия, лошите мисли ще бъдат прогонени от съзнанието ви и ще се радвате пълноценно на живота си. Не е късно да повикате и вашия късмет. Преди това обаче се разходете в парка и съберете шепа кафеникави топчици. Приберете ги на сигурно място. Сложете по 1 – 2 във всяка дреха, която най-често носите върху себе си. Те не само, че не заемат място, но и не ви обвързват с никакви специални ритуали.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *