Нумерология: Какво ви носи числото на месец август

Ето че вече навлязохме в осмия месец на годината. Любим на много хора, август носи предимно положителни емоции, защото е отпускарски. От нумерологична гледна точка, самото число е заредено с определени вибрации, които се отразяват по различен начин на всеки един от нас.

Осмицата е символ на безкрайност. Двете нули, долепени една до друга, са знак за преминаване от една реалност в друга. За древните римляни осмият ден от раждането на детето е бил много важен.

Цифрата е свързана със Сатурн – планетата на кармата и успеха. Нумеролозите я наричат още „числото на силните“ или онези, които имат ясен план за живота и не се предават пред трудностите. Ето защо хората, чието лично число е осем, са много успешни и целеустремени в живота.

Какво ще ни донесе август и неговото число?

Числото 8 се свързва с кариерата, но това не означава, че всички ще имаме отлични постижения на работното място. За да претърпите своята лична трансформация, трябва да наблегнете на поставените ви задачи и да не се разсейвате със странични неща. При някои просто са нужни повече усилия и успехът няма да дойде така бързо, както очакват. Дори и да ви е напрегнато, не се предавайте.

Ако имате добра карма, богатството и успехът ще са на ваша страна. За да имате повече положителна енергия, бъдете по-смели в решенията си и си начертайте план, който да следвате. Ако се колебаете твърде често, има риск да изпуснете чудесни възможности. Видите ли, че нещата не вървят добре, поемете контрола в свои ръце без да се двоумите. 
През август трябва да се съсредоточите върху намирането на баланса между духовното и физическото. Бъдете упорити, но не и твърде напористи.

Числото носи и материални придобивки. За съжаление, манията за трупане на пари ще има отрицателен аспект върху някои хора. Те ще пренебрегнат най-близките си, за да спечелят повече. Така ще изгубят важни връзки и ще бъдат подложени на определени изпитания.

Що се отнася до любовта, доста ще бъдат привлечени от хора, които галят егото им и могат да им донесат успехи. Те буквално ще ги използват, за да се домогнат до онова, което търсят.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *