Областният съвет на ДПС с декларация: Заставаме зад почетният председател д-р Ахмед Доган и г-н Делян Пеевски

Областният съвет, всички общински структури, членове и симпатизанти на ДПС от област Благоевград, категорично заявяваме, че заставаме зад почетният председател д-р Ахмед Доган и г-н Делян Пеевски, като призоваваме обединени и сплотени, така както показахме на последните парламентарни избори да продължим заедно напред, пише в декларация Областният съвет на ДПС -Благоевград.

Публикуваме целия текст на декларацията:

Д Е К Л А Р А Ц И Я

От ОБЛАСТЕН СЪВЕТ на ДПС – БЛАГОЕВГРАД

Областният съвет, всички общински структури, членове и симпатизанти на ДПС от област Благоевград, категорично заявяваме, че заставаме зад почетният председател д-р Ахмед Доган и г-н Делян Пеевски, като призоваваме обединени и сплотени, така както показахме на последните парламентарни избори да продължим заедно напред.

Фактът, че ДПС стана втора политическа сила в страната не се хареса на много хора, но ние категорично призоваваме за единство вътре в партията, за което винаги сме се борили и отстоявали. Нека не допускаме разделение и разцепление! Нека докажем, че сме силни и единни, че на евентуални следващи предсрочни избори ще излезем и ще покажем, че ДПС е по-силна от всякога. Заявяваме, че ДПС ще продължава да защитава интересите на хората, ще решава проблемите им и ще бъде близо до тях така, както досега.

Почетният председател д–р Ахмед Доган е идеолог и основател на ДПС, а г-н Делян Пеевски притежава решителност и прагматичност. ДПС винаги е била кауза и мисия за всички нас и е НЕДОПУСТИМО да си поставяме дилеми и избори пред нас. Затова в името на бъдещето на организацията и нейния просперитет се обръщаме към всички членове и симпатизанти на партията и към най-високите нива на ръководството да намерим пътя на ЗАЕДНОСТТА един към друг!

!!! Молим всички членове и симпатизанти на ДПС да не се поддават на манипулациите в социалните мрежи.

Председател на Областен съвет на ДПС-Благоевград: Ведат Хюсеин

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *