Обраха Мис Тигрова в столичен бар след як запой

Най-популярната стриптийзьорка и журналистка Мис Тигрова остана без пари на рождения си ден. За случката разказа самата екзотична интернет сензация. Брюнетката разкри как са я напили в нощен бар по време на тържеството за нейната 33-годишнина.

„Много ми е лошо. Напих се! – започва своето признание Мис Тигрова, чието истинско име е Мая. – Не съм искала. Когато се прибрах, повръщах. Пих шампанско. Поръчах две бутилки и една бутилка водка. Но не съм пила водка. Изрично казах на моите приятели, които празнуваха с мен, да не стане като предния път. Да не поръчват шотове! Това не е приятелство. Много се извинявам! Губят ми се моменти в края“, написа палавата мадама.

Обикновеното напиване преминало границата, когато Мис Тигрова отишла до банкомата, за да презареди своите авоари. „Изтеглих 300 лв., но не помня да съм поръчвала нищо – сигурна е Мис Тигрова. – Не може от 300 лв. сега да имам 20. Не може още да съм пияна и да ме боли главата. Това е безумие.“

„Не може, когато кажа да не поръчват шотове, те да поръчат – тюхка се в поредния хитов клип стриптийзьорката, облечена с роба от бял тигър. – Не желая да се напивам до повръщане. Това не е хубаво. Не е приятелство. Мислех дори, че съм си загубила телефона, но го намерих. Ще отида до заведението и ще ги питам какво съм поръчвала и къде са ми парите. Не мога да се напия от две бутилки шампанско. В (стриптийз) бара пия повече. Какво е имало в тоя шот, бе? Наркотици ли, по дяволите? Такива неща не употребявам. Къде да ходя, в изтрезвителното ли, в ДПироговУ ли? Трезвите трябва да контролират ситуацията, а не да я правят по-лоша. Бясна съм.“

Мис Тигрова предприе кардинални мерки към всички хейтъри. Тя имаше десетки хиляди последователи на своята фейсбук страница. Повечето от тях не оценяваха практичните съвети и коментари на стриптийзьорката. Затова реши да изтрие фейсбук страницата и се закани, че ще развива своите умения на инфлуенсър в социалните мрежи само за американския пазар. Брюнетката нашумя с невероятната любовна драма с гаджето си, станал известен с прякора Цецо Боклука. Мис Тигрова кръсти така начин коцкаря заради неговата двойна игра, пише“България Днес“.

Жененият мачо е чест посетител на стриптийз клуба, в който Мая работи. Той съблазни дългокраката сладурана. В продължение на месеци тарикатът се възползвал от наивността на Мис Тигрова. На няколко пъти дипломираната журналистка късаше с Цецо Боклука, но в крайна сметка отново се връщаше при него. За да му отмъсти, тя дори качи порноклипове с тях двамата, но след това под заплаха от саморазправа ги свали.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *