Общинският съветник Калоян Ханджийски празнува 50-г. юбилей със семейството, отложи голямото парти със 70 гости след падане на мерките срещу Ковид-19

Благоевградският общински съветник Калоян Ханджийски чества 50-ия си рожден ден в домашна обстановка в тесен семеен кръг заради противоепидемичните мерки срещу Ковид-19, а съпругата му Галя и дъщерята Неда се постараха да направят празника незабравим. На тържеството бе отворено отлежало уиски, а сред изисканите подаръци беше бутилка скъпо бутиково вино, което обогати колекцията на общинския съветник. За половинвековния юбилей той бе засипан с пожелания за здраве, обич, късмет и успехи от приятели и последователи в социалната мрежа.

„Исках да отпразнувам 50-ия си рожден  ден със 70 приятели. Тържеството се отлага заради ограниченията, но когато паднат, ще се състои. Ако не след месец, след два-три, или в краен случай на 51-ия рожден ден. Важното е да сме здрави“, заяви за „Струма“ общинският съветник.

Наскоро той си направил антигенен тест, който показал, че е изкарал коронавируса, без да разбере, тъй като не е имал никакви симптоми. „Имам антитела, но за жалост не мога да даря кръвна плазма, тъй като съм диабетик”, добави К. Ханджийски. Като привърженик на сентенцията „Здрав дух – здраво тяло“, той не пропуска ежедневните разходки в парк Бачиново, а при всеки удобен случай е в планината. Вчера също беше с приятели на лек преход в Пирин, тъй като за по-сериозен не разполага с подходяща зимна екипировка. Към момента е безработен, но може да промени битието си, ако стане водач на депутатската листа на „Демократична България“ на предстоящите парламентарни избори, като шансът за това е голям, тъй като освен дългогодишен председател на ДСБ в Благоевград беше сред активистите на протеста както в родния си град, така и в столицата.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *