Огнен ад в Дупница! Пламна апартамент, транспортираха обгорял мъж в “Пирогов”

Пожар в апартамент на мъж  до жп гарата в Дупница вдигна на крак огнеборците рaно тази сутрин. Сигнал за пожара е подаден към 4.00 часа. Собственикът на апартамента С.П е с тежки изгаряния. Транспортиран е в “Пирогов”.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Ivan Strashnia

    ДО ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА ОБЩИНИТЕ ПЕТРИЧ И САНДАНСКИ!
    НЕКА ЗНАЯТ ГОЛАТА ИСТИНА,КОЯТО ДОСТОЙНИЯ ЗА УВАЖЕНИЕ Д-Р ТОНЕВ ВСЕ ОЩЕ ПРЕМЪЛЧАВА!
    Първо: До д-р Алексиев!!!
    Уважаеми колега,липсват нашите имена тук ,за да не прочетете колко лекари са възмутени от вашите постъпки и поведение..Това,което не знаете,защото не сте от града е,че община Сандански винаги е имала достойна за уважение Хирургия. В нея са работили хирурзи,на достойна възраст ,които четат и слушат вашите изказвания, спасявали са човешки животи,защото просто са считали ,че това е техния професионален дълг.
    Вие не познавате /или не искате да познавате/ тези хора,но поне трябваше да споменете вашият учител д-р Филев!!!
    Вие дойдохте в санданската болница като ординатор от неговия екип,но това е въпрос на вашия морал.
    „Роденото“от вас с „мъка“ хирургично отделение вие получихте напълно ремонтирано,обзаведено с нова операционна маса,както и закупена от болницата техника за лапароскопска хирургия,но…..
    „Загрижен“ за това население ,вие безцеремонно напуснахте болницата преди няколко години и решихте да правите „голяма“ хирургия в болница „Токуда“,но….!Само след няколко месеца вие отново бяхте приет с Добре дошъл!!!
    Доктор Алексиев,кажете на г-жа Татяна Бахчеванова ,че продаването на медицински консумативи(платна за хернии,ушиватели,…)не трябва да бъдат продавани от нея,(както самата тя каза….),в болничната стая,до леглото на пациента с ваше разрешение!!!,но………..
    Това е достатъчен мотив ,д-р Алексиев ,нали…?!
    2-ро: До д-р Христова:Кога плакахте с истински сълзи д-р Христова?!
    -когато напуснахте фалиралата болница на град Кула,на която бяхте управител?!
    -когато в лятото на 2018 г. плачехте ,че ще напуснете,заради психически тормоз от …..
    -или в залата на общинския съвет,на здравна комисия?!
    3-то До д-р Ников (ординатор,подчинен на д-р Алескиев,председател на Дружеството на лекарския съюз в болницата).
    Д-р Ников,вие сте избран от всички лекари в това дружество!Незабавно публикувайте протокола от събранието на дружество, с който д-р Алексиев е номиниран за лекар на годината!Нека обществеността види ,кой дари с титлата Лекар на годината,д-р Алексиев!!!
    4-то.До колегите от Петрич:Уважаеми колеги,не позволявайте на никой да нарича вашия труд и болницата в която работите -„фабрика за ковчези“!!!
    5-то.До персонала на Хирургично отделение-Сандански:Не ходете в гр.Гоце Делчев ,тъй като кмета на града има предложение,тяхната болница да бъде обединена с „ЮГОЗАПАДНА БОЛНИЦА“!Не предприемайте прибързани действия!
    И НА ПЪРВО МЯСТО ДО ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА ДВЕТЕ ОБЩИНИ: УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,ВИЕ СТЕ СВОБОДНИ ХОРА СЪС СВОБОДНА ВОЛЯ,КАКТО И С ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО!ВАШИТЕ ПРАВА СА ДА ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ ЛИЧЕН ЛЕКАР,ДА ИЗБЕРЕТЕ БОЛНИЦАТА В КОЯТО ДА СЕ ЛЕКУВАТЕ,ДА ИЗБЕРЕТЕ НА КОЙ ЛЕКАР ДА СЕ ДОВЕРИТЕ…
    Ние,работещите в „Югозападна болница“сме готови да се притечем на помощ,ако имате нужда от нас!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *