Определя ли името съдбата ни

Още от древността се е смятало, че името, дадено на детето при раждането, оказва влияние върху бъдещата му съдба.

Руски учени твърдят, че хората с еднакви имена имат сходна съдба. Например хората с името Александър умеят да постигат своето и са добри ръководители. С неуравновесен и сприхав характер са носещите името Николай, а Петър е тих, добър и галантен, макар и голям инат.

Ако ви се е роди дъщеря, не й давайте мъжко име като Алексaндра, Евгения, Валерия, защото носят тежки вибрации, убедени са експертите по темата.

Учителят Петър Дънов също казва, че името на човека до голяма степен определя съдбата му. То не е просто поредица от гласни и съгласни звуци, а истинска програма, която се дава на човека от момента на раждането му. Ако искате детето ви да се радва на щастие и изобилие, препоръчително е да се доверите на нумерологията.

Качествата на човека се определят и от сезона, в който е роден.

Зимните хора са целеустремени и волеви. В работата постигат високи резултати, но в личния живот ги чакат трудности, пише Дарик.

Родените през пролетта са физически уязвими, егоистични и нерешителни. Те са най-талантливите хора, но неувереността им пречи да станат лидери.

През лятото се раждат широко скроени натури,  благородни и готови да рискуват. Трудолюбието им позволява да достигнат големи професионални успехи.

Есенните хора са умерени, зрели и реалисти. Те дълго обмислят, преди да направят нещо. Рядко имат конфликти със семейството си, обичат децата и животни.

Дали вярвате или не в това, фактите показват, че връзка между името на човека и неговата съдба съществува.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *