Орлетата в Европа: Д. Илиев и Н. Шенсой с тежка загуба, двойникът на Роналдо Д. Златков на пейката, Т. Тасев поигра 10 минути

На различни полюси бе представянето на кадрите на орлетата в първите квалификационни мачове в Лига Европа. Кюстендилецът Димитър Илиев игра 75 минути при тежката загуба с 0:4 на своя „Пелистер“, воден от любимия треньор на благоевградските фенове Наджи Шенсой, във визитата на полския „Лех“. На терена през целия двубой престоя съгражданинът на Илиев – Мартин Ковачев. Тимът от Познан предреши изхода с 3 бързи гола между 28-та и 38-та мин., а косовският предводител на гостите прехвърли топката в полето на съдиите.

В съседен Беларус благоевградският двойник на Кристиано Роналдо Даниел Златков остана на резервната скамейка при нулевия домакински хикс на „Шахтьор“ с литовския „Судува“.  Компания на пейката му правеше стражът от Кресна Иван Караджов.

По същото време в Тирана крилото Тони Тасев записа дебютни 10 минути в евротурнирите за „Ботев“ /Пд/, който си опече нещата за реванша с 3:1 срещу „Партизани“.

МАРТИН СТОЙЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *