Орлето Н. Георгиев си изкара наказание за 1 ч. игра, „Славата“ без централния си защитник в Балчик

Орлето Никола Георгиев си изкара наказание за 1 час игра. Толкова престоя на терена санданското попълнение на пиринци при поражението с 1:3 от „Несебър“ миналия уикенд, когато получи петия си жълт картон в кампанията, в която повече се заседява на пейката и често не се отлепва от нея. Полузащитникът пропуска визитата след двуседмичната пауза в Горна Оряховица срещу „Локомотив“.

След злополучното равенство със столичните железничари „Струмска слава“ изгуби по същата причина централния си бранител Мартин Костов за гостуването в Балчик на „Черноморец“. В състава на съперника наказание отнесе Цветан Илиев.

Резервният вратар на ЦСКА 1948 Емил Михайлов, който си позволи да замеря с бутилка съдията на мача с „Царско село“ Волен Чинков от скамейката и бе въдворен на трибуните, излиза в принудителна почивка за следващите три двубоя на тима си. От правото да ръководи царете срещу „Поморие“ бе лишен наставникът Никола Спасов, изгонен за обида на русенския рефер в хода на дербито с армейците. Специалистът с прякори Мастиката и Адмирала ще се бръкне и с 500 лв.

В Първа лига равносметката на лидера „Левски“ след победния сблъсък със „Славия“ е глоба от 2300 лв., сформирана от три провинения – обидни и нецензурни скандирания, пиротехника, довела до спиране на играта, и използване на факли и димки.

ТОНИ КИРИЛОВ

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *