Прясно българско месо и собствено произведени мляко и млечни продукти доставят вече до вратата на дома ви от „Милица“. В стремежа си да обгрижат клиентите си и да им гарантират максимален комфорт в условията на извънредно положение от „Милица“ се амбицираха да облекчат максимално ценителите на прясно българско агнешко и на цялата им палитра от меса, месни продукти и деликатеси, както и на обичаната от всички тяхна продукция от мляко, сирена и кашкавали.
В полза на ценителите на вкусното българско месо и мляко всички фирмени магазини на марката, за чиято продукция не е нужна дори вилица, минаха на удължено работно време – от 6 до 22 часа. В тях клиентите, които предпочитат да не чакат по опашки, могат да получат направената предния ден заявка по телефона или със съобщение на страницата на „Милица“ във Фейсбук, като пакетът ще ги чака на щанда. В касовата си бележка предвидливите ще открият и друга приятна изненада – че плащат с 3% по- малко, отколкото ако спонтанно се бяха отбили да пазаруват във фирмени магазин на „Милица“.
Телефоните за връзка и поръчка са:
+359897873308
За предпазливите, които предпочитат да се съобразят с призивите на кризисните щабове и на медиците от първа линия за борба с коронавируса да не излизат от дома си и да не се излагат на опасност от заразяване, „Милица“ организира доставка до прага на дома им, при това безплатно, ако общата сума на поръчката е над 20 лв. Този път живеещите в близост до производствената база не са привилегировани, тъй като поръчки се изпълняват в цяла Югозападна България, от София през Самоков, Велинград и Кюстендил, та чак до Петрич и Гоце Делчев. Отново за удобство на клиентите си, от „Милица“ са изготвили график за дните на доставка:
– Понеделник – София, Гоце Делчев, Петрич, Дупница, Земен;
– Вторник – Дупница, Самоков, Велинград, Кюстендил;
– Сряда – София, Гоце Делчев, Дупница, Радомир;
– Четвъртък – Петрич, Дупница, Долна баня, Земен;
– Петък – София, Гоце Делчев, Дупница, Кюстендил;
– Събота – Дупница, Самоков, Велинград, Симитли.
Ето предлаганото от „Милица“ прясно българско месо:
1. Агнешко месо тарелка (порции в тарелки около 1кг);
2. Цяло агне;
3. Половин агне (бут+плешка);
4. Агнешка плешка;
5. Агнешки бут;
6. Агнешки дроб;
7. Агнешки черва, шкембе;
8. Агнешка глава;
9. Агнешки кош;
10. Агнешки котлет.
Късметлии са живеещите в Благоевград и Дупница, където доставки се правят всеки ден, без изключение.
Единственото, което трябва да направят клиентите, е да заявят поръчката си предния ден с телефонно обаждане.
Трупчето на цялото агне варира между 8-13 кг, по избор на клиента.
Трупчето на цялото агне варира между 8-13 кг, по избор на клиента.
Традицията спазете – българско агнешко си похапнете! Бъдете здрави!
Не поръчвайте от прясното агнешко на „Милица“.Нямаше отстъпка 3 % след поръчка по телефона и интернет, а месото е замразено. Ако сме искали да ядем замразено агнешко,щяхме дa си вземем преди 1 седмица от големите вериги на много по-ниска цена.