Отървете се от тези предмети в дома си – носят нещастие

Домът е едно най-важните места за човека. Видът енергия, която се натрупва в къщата ни е от съществено значение за начина, по който се чувстваме и как се държим с околните.

Атмосферата в дома зависи изцяло от нас и от това как се грижим за него. С времето спираме да обръщаме внимание на някои малки, но важни детайли в интериора, които преди всичко играят роля в хармонизирането на енергията в къщата. Тези вещи се оказват абсолютно непотребни, но по някаква причина, както ще се убедите сами, са останали в някое ъгълче на дома ни, пише vesti.bg,

1. Изсъхналите цветя – Подобно на изкуствените цветя, според фън шуй мъртвите растения в дома носят лош късмет. Ето защо трябва да се отървете от тях възможно най-скоро.

2. Стари дрехи – те са част от непотребните вещи, които само заемат място в дома ви, освен това могат да са носител на лоша енергия от минали събития и преживявания.

3. Кактуси – носят лош късмет и предизвикват раздори в дома.

4. Стар портфейл – уверете се, че портфейлът, в който държите парите си, не е изхабен и скъсан.

5. Счупен часовник – според фън шуй счупените вещи, особено часовниците, показват лошите събития в бъдещето. 6. Счупени слончета – в Будизма слонът е символ на сила и късмет, в много домове у нас има подобни фигурки на слончета, за които се вярва, че носят щастие. Когато фигурката се повреди обаче не бива да остава в къщата.

7. Паяжина – във филмите и книгите паяжината е признак за нищета, занемареност и пустота. Ако искате да имате просперитет и късмет, не оставяйте паяжините да се появяват в дома ви.

8. Стари мебели – те пречат на хармонизирането на енергията в дома.

9. Стар календар – календарът отмерва времето и според стари поверия не е хубаво, когато липсва лист от него.

Смята се, че ако използвате календара по друго предназначение, това може да ви донесе лош късмет.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *