От какво имаме нужда през днешния ден според астрологията

24-ят слънчев ден е свързан с вярата, с алхимиците и черните магове. Това е и време на разгула на тъмните сили. Затова е необходимо да се прояви повече бдителност, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си, цитирана от bulgaria.utre.bg.

„Това е много труден и критичен ден, който служи за проверка силата на собствената вяра, на  съвестта и жизнените принципи. Бъдете предпазливи и бдителни! Нужно е да разпознавате злото във всичките му проявления и да разобличавате нечестните хора и нечистите дела. Повече време се старайте да прекарате в уединение и под покрива на собствения си дом“, съветва астрологът.

„Добре е да се изчиства организмът и тялото. Колкото повече се изчиствате, толкова по-леко ще ви става. Може да се занимавате с почистване на дома, ремонт и реставрация. Приветства се ръчният труд. Добре е да посетите храм, да започнете цикъл на гладуване, лечение. Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие грубо и невъзпитано! Не се препоръчва много да се смеете и да празнувате. Не се препоръчват сексуални контакти, екскурзии и пътувания“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„Това е най-трудният ден за тежка и сериозна работа. Не трябва да се обработва сега земята. Не прекарвайте деня в тъмни стаи! Нужни са огън и повече светлина в този ден. През нощта не трябва да се отваря прозорецът, за да не нахлуят тъмните сили“, добавя тя. „Не се препоръчва да ядете от обед до залез. Подходящи са черен хляб и млечните произведения. Препоръчва се в облеклото комбинация от червено-черно и жълто-зелените цветове. Избягвайте сиво, кафяво и виолетово“, съветва астрологът.

„Добре е да не сте сънували нищо. Сънят в този ден е знак за предупреждения и изкушения. Единственият хубав сън е да се видите под дъжда – знак за изчистване на греховете. Тежки се считат ярките сънища“, добавя Ивелина Пенчева.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *