От какво се страхуват зодиакалните знаци?

Всеки има слабо място. Ето от какво се плашат най-много зодиите.

Овен – Провал

Това е знакът, който най-много обича да се състезава, така че не е изненада, че се страхува от провал. Овните изпитват нужда да са най-добрите във всичко, което правят. Лидери са, всяват респект и не познават поражението.

Телец – Промяна

За тях е най-важно да са в своята комфортна зона. Когато са там, те са стабилни и решителни. Мразят всичко ново, към което се налага да се напасват. Ако могат, гледат по всякакъв начин да избегнат промените.

Близнаци – Обвързване

Те са прекалено любопитни и всичко им омръзва много бързо, за да се задържат дълго на едно място и да създадат сериозни и продължителни отношения. Неспокойни, подвижни и непостоянни.

Рак – Претъпкани пространства

Сърцето им е крехко и затова не издържат на голям стрес. Некомфортно им е в обстановка, в която повечето се държат нахално и нагло, избягват неловките ситуации. Местата, на които има прекалено много хора, ги плашат до смърт.

Лъв – Забрава

За тях да са център на внимание е това, което им помага да оцелеят. Не биха могли да функционират правилно, ако не им се обръща внимание. Биха изпаднали в ужас, ако хората ги забравят, не ги търсят често и не им се възхищават.

Дева – Дефект

Те са перфекционисти, точни и се отнасят с огромно внимание към детайлите. Нямат време и желание да правят грешки и да експериментират. За тях дефектите са най-големият ужас.

Везни – Самота

Не могат да се справят с нещата напълно сами. Половинката им носи най-много щастие, кара ги да се чувстват спокойни. Много са чаровни и затова не могат да си представят, че ще останат сами.

Скорпион – Предателство

Те пазят сърцето, душата и разсъдъка си повече от всичко друго. Преживели са толкова много болка, че никога повече не биха си позволили да се чувстват така. Предателствата ги раняват най-много, затова вече не си позволяват да допускат някого до себе си.

Стрелец – Пропуск

Те са душата на купона и искат да живеят живота си пълноценно.Любопитни са, ненаситни и винаги търсят тръпката. Страх ги е, че могат да изпуснат някои вълнуващи преживявания и че един живот няма да им стигне да опитат от всичко.

Козирог – Неуспех

Подобно на овните, козирозите не могат да преживеят провалите и неуспехите. Те са решителни, концентрирани, имат много цели и искат да успеят. Изключително амбициозни, затова не си позволяват да грешат.

Водолей – Микроби

Гнусливи са, искат всичко да е чисто, много държат на хигиената. Освен това, често се чувстват като от друг свят и понякога могат да се страхуват от самия живот, който живеят и това, което им се случва.

Риби – Отговорност

Те са много разсеяни, през деня непрекъснато си мечтаят и фантазират, дори когато са заети. Бягат от реалността. Затова, адът за тях е някой да им даде много задачи и да трябва да отговарят за сериозни неща.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *