От какъв партньор се нуждаете според зодията

Всеки човек търси различни качества у своите партньори според потребностите си. Предпочитанията на всеки от нас са различни и до голяма степен са продиктувани от нашата зодия, пише az-jenata. Ето от какъв партньор се нуждае всеки зодиакален знак. Коя е перфектната половинка за всяка от 12-те зодии?

Овен

Идеалният партньор за Овена е човек, с когото може да се забавлява безкрайно. Овните умеят да намират забавната страна във всяко нещо, което правят – от пазаруването в магазина, до излизането на бар с приятели или дори гледането на телевизия на дивана вкъщи. Затова им трябва половинка, която да намира забавната страна на живота заедно с тях.

Партньорът на Овена трябва да е игрив, енергичен, да има чувство за хумор и да приема непредсказуемостта положително. Приключенски настроените хора винаги са предпочитани за брачни партньори от Овните.

Телец

Онова, което Телците търсят в човека до себе си е съчетание от непоколебимост и същевременно лесен характер. Те се затрудняват да съжителстват със силно изявени личности, които не мелят брашно така лесно с който и да е. Телците се нуждаят от партньор, който лесно да се пуска по течението, но и който да доказва всеки ден любовта си.

Перфектната половинка за Телците е човек, който показва привързаността и обичта си до безкрайност по вербален и физически начин. Той трябва да е зрял и уравновесен, да може да приема ината и упорството на Телеца без да го съди.

Близнаци

Близнаците се нуждаят от любопитен по природа съпруг, който се интересува да изучава нови неща, независимо дали става дума за наука, природа или изучаването на вас самите като характер. Партньорът за Близнаците трябва да е много интелигентен, да може да води дълбоки и мъдри разговори.

Идеалният партньор за Близнаците е човек, който е остроумен като тях. В противен случай те бързо губят интерес. Трябва и да е много силен, за да се справи с острия език на Близнака, който понякога може да е изненадващо язвителен. Подходящата половинка за тази зодия задължително трябва да е гъвкава и да умее да приема непредсказуемата природа на Близнака и неговата свободолюбивост.

Рак

Едно от най-важните качества, които Раците търсят в партньорите си, е съпричастността, която те самите притежават. Ракът иска да бъде разбиран и обгрижван по същия начин, както той прави с хората, които обича. Идеалният партньор за тази зодия е човек, който има дълбока чувствителност, ярка емоционалност, способност да разбира другия и да реагира дълбоко емпатично.

Най-подходящият партньор за Рака е онзи, който е стабилен и уравновесен. Той се нуждае от опора в живота, от човек, който да изразява подкрепата си и да бъде винаги до него. Така животът се струва по-малко стресиращ и суров за чувствителните Раци. Бъдете техният защитник и ще ви обичат завинаги.

Лъв

Най-важното за Лъва е равенството. Партньорът му трябва да е независим човек като него. Да е самодостатъчен, да умее да се забавлява и сам, изобщо да е човек, който спокойно може да бъде себе си без да се притеснява от това.

Перфектният партньор за Лъва трябва да е честен и напредничав. Трябва да знае какво иска от живота и най-вече да не се страхува да го изразява. Идеалната половинка за тази зодия трябва да е комуникативна, да умее да изразява желанията си, да е директна и честна и да демонстрира взаимност във връзката.

Дева

Да бъде с правилния човек е от огромно значение за прецизната Дева. Този човек задължително трябва да е надежден. Девите предпочитат сериозни хора за съпрузи и съпруги, защото те самите са такива до болка. На тях може да се разчита във всеки един момент, затова очакват същото от партньорите си. Несериозното отношение към връзката и живота въобще ги влудява.

Девите търсят човек, който се съсредоточава върху важните неща в живота. Те не обичат да губят времето си с глупости. Това не означава, че нямат чувство за хумор, напротив. Девите имат доста тънко чувство за хумор, което дължат на природния си интелект. Той компенсира умопомрачителната им понякога педантичност.

Везни

Точният партньор за Везните е човек, който винаги ги подкрепя. Те са зодия, за която характерна е колебливостта. Ето защо се нуждаят от половинка, която да ги съпътства и насочва. Човекът до тях трябва да е на тяхна страна, да не ги критикува прекалено, защото се отдръпват.

Когато Везните трябва да взимат решение, те имат нужда да разчитат на най-близкия си човек. Понякога дори имат проблеми с това да преценят дали партньорът им е подходящ за съпруг или не. Чувствителни са и се нараняват дълбоко, ако сгрешат или разочароват.

Скорпион

Скорпионът притежава интензитет и енергия като за двама души. Затова тази зодия се нуждае от партньор, който да е преди всичко спокоен и уравновесен. Такъв, който да приема всичките му странности с отворено съзнание. Партньорът на Скорпиона трябва да е реалист, да умее да вижда нещата в истинската им светлина, а не да лети в облаците.

Идеалният партньор за Скорпиона трябва да е човек, който да бъде негов безопасен пристан. Той има нужда да знае, че може да разчита на половинката си, която да е честна с него, да пази тайните му, да го подкрепя и да не го критикува.

Стрелец

Стрелецът се нуждае от партньор, който вижда света по същия начин. Перфектната половинка за тази зодия е човек, също толкова ентусиазиран и страстен към живота, любовта, ежедневието. Той трябва да е не по-малко изпълнен с енергия и любопитство, както и нестихващо желание за научаване на нови неща.

Стрелецът харесва оптимистите, хората, за които не съществува думата „не мога“ или „не искам“, още по-малко „не знам какво да правя“. Това е зодия, която винаги действа, затова и не обича негативизма. Безперспективните и скучни връзки не са за Стрелеца. Той предпочита да знае, че когато се огледа в очите на партньора си, ще види там целия си бъдещ път с този човек.

Козирог

Козирогът търси партньор, който притежава подобни на неговите качества. Той смята, че само личност, близка до неговата, би го разбрала напълно. Козирогът мечтае за партньор също толкова решителен като него, който е едновременно практичен и творчески настроен. Перфектният партньор за тази зодия трябва да умее да се поставя на мястото на другия човек, да е емпат, в никакъв случай да е безхарактерен.

За предпочитане е партньорът за Козирога да е предвидим. Така той се чувства добре, защото знае какво да очаква и може да държи контрола в ръце. Важно за Козирога е техният партньор да преследва същите цели в живота като него.

Водолей

Водолеят е една от най-остроумните и интелигентни зодии. Ето защо те търсят партньор, който да не пада под тяхното ниво. Обичат разговорите, вдъхновенията, мотивацията и затова се обграждат с такива хора, които да тласкат напред креативността им.

Идеалният партньор за Водолея трябва да е открит, с отворено съзнание към нови неща, модерен човек, който да гледа идеалистично на света като самия Водолей. Трябва да е готов да опитва нови неща и да гледа на живота от различен ъгъл.

Риби

Рибите се нуждаят от партньор, който да ги държи на земята. Те лесно политат в облаците и губят представа за реалността. Склонни са да идеализират както света, така и половинките си, което им пречи да видят действителността. Затова и често страдат. Рибите се нуждаят от партньор, който да ги вдъхновява и тласка да преследват мечтите си.

Съвършената половинка за тях трябва да е любяща и да притежава нежна душа. Трябва да е романтична и показваща привързаността си. Рибите се нуждаят от човек, който да им показва безкрайната си любов без значение от целия останал свят.

Прочети още на: https://www.az-jenata.bg/a/150-vsichko-za-zodiite/45466-ot-kakav-partnyor-se-nuzhdaete-spored-zodiiata-,3/

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *