Топ теми

Оцеляването на „Банско“ и рефер в топла връзка с „Беласица“ притесниха „Марек“ за отложения мач под Тодорка

Оцеляването на „Банско“ в третия ешелон на Югозапада притесни гонещия промоция „Марек“ за отложения мач между двата отбора, който трябва да изиграят днес на стадион „Свети Петър“ под Тодорка. Това призна президентът на дупничани Цветан Видински, който размаха предупредително пръст на бившето орле Евгени Тунтев за колебливите му изяви при победата 2:1 през уикенда срещу „Балкан“, независимо че отбеляза така важния първи гол.

„Домакините вече се спасиха от изпадане и ще бъдат психически необременени и освободени срещу нас, което прави задачата ни още по-трудна. Добре поне, че можем да поосвежим състава след изтичане на наказанията на Васко Калоянов и Христо Каймакански. С риск да се повторя, ще кажа, че най-големите ми притеснения са свързани със защитата. Не беше случайна смяната в мача с ботевградчани на Евгени Тунтев. Недопустимо е състезател с неговия опит да има толкова грешни отигравания за едно полувреме“, коментира силният човек на „Бончук“, приветствайки решението на наставника Светослав Георгиев за рокадата в дефанзивния вал.

ЗС на БФС – София минира визитата в зимния курортен център с назначението на тясно свързания с Петрич елитен рефер Станимир Тренчев, чийто баща Лозан Тренчев-Льони е легенда на временния лидер „Беласица“.

Още цяла седмица трябва да чакат марекчани съперника си в решителния сблъсък за купата на АФЛ. По предварителни разчети на лигата двойката „Левски“ /Лом/-„Розова долина“ /Казанлък/ трябваше да излъчи другия финалист днес на стадиона на „Царско село“, но мачът бе изместен за идната сряда в Бистрица.

Банскалии посрещат марекчани без Венцислав Маламов, който в събота заработи петия си жълт картон през сезона. Кампанията приключи два кръга преди края за острието на „Кюстендил“ Росен Йорданов, както и за играчите на изпадналия „Перун“ Милен Златков и Петър Добринков, които получиха 9-ото си официално предупреждение дотук в първенството.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *