Още един претендент за стола на Хекимян след отказа на Цънцарова

Водещият на централната емисия новини Иван Георгиев е най-вероятният наследник на Антон Хекимян като водещ на сутрешния блок на bTV, шушука се в нюзрума на телевизията. Смяната се налага, след като стана ясно, че арменецът става директор на новините.

Въпреки че конкурсът за нов водещ на “Тази сутрин” все още не е приключил, Георгиев се очертава като сигурен фаворит за мястото.

Феновете на Мария Цънцарова чаат с широко отворени очи да видят как именно тя заема мястото на Антон Хекимян в сутрешния блок. Както стана ясно, нахаканата водеща няма ни най-малко желание за подобен пост.

Тя има две малки деца, за които се грижи заедно със съпруга си, и заради тях предпочита да не се ангажира с предаване, което се излъчва всеки ден, особено пък ако се налага да става в малките часове на деня, за да не закъснее за ефир.

Вместо това предпочита да води редовната си рубрика “На 180 градуса” в седмичното предаване “120 минути”. Подобно било положението и с Биляна Гавазова, която преди време бе екранна партньорка на Хекимян. След като стана майка преди 5 години, тя предпочете да се откаже от ежедневните ефири и да ги смени с чете на сутрешните новини от време на време, което да съчетава с рубриката си “Чети етикета”.

За сметка на това Иван Георгиев като мъж не е обвързан с “майчински” задължения и притеснения. Партньорът на Лили Боянова в новините е свободен да гони кариера, а в същото време са слави като един от най-трудолюбивите и интелигентни водещи на bTV. Неслучайно новият директор Антон Хекимян избра именно него да води в комплект със Светльо Иванов специалното студио по повод встъпването в длъжност на следващия американски президент Джо Байдън. Смята се, че това ще бъде финалният тест на Георгиев, преди да му поверят “Тази сутрин”.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *