Перничанката Антония Петрова празнува първия имен ден на сина си

Първия имен ден на сина си отбеляза перничанката Антония Петрова-Батинкова. На Благовещение „Мис България 2009” сподели снимки от първата му фотосесия, направена само 14 дни след неговото раждане. 

„Днес, на Благовещение, нашият първороден син, нашият Принц – Благовест Ивайло Батинков (Best Batinkov) има имен ден! Сине, бъди здрав, щастлив, умен, силен, късметлия, усмихнат, специален, успешен, благословен и най-добър във всичко, в което пожелаеш, точно като великото си име! Бог да е с теб и да те закрилят вси светии! Обичаме те повече от всичко на света и винаги ще бъдем до теб! Мама и Тате“, написа тя във Facebook, цитирана от tialoto.bg. 

В началото на март семейство Батинкови направиха погача за здравето на малкия Благовест, който се появи на бял свят на 17 януари. Антония и съпругът й наеха ресторант, който украсиха в бяло и червено за случая. 

След като роди, миската се изгуби за кратко от социалните мрежи. Наскоро тя се похвали, че бързо е успяла да си върне килограмите преди бременността. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *