Петричкият международник Ив. Стоянов заточен на село трета поредна седмица

Петричкият международник Ивайло Стоянов продължава заточението си по терените в Югозападната Трета лига трета поредна седмица. Съдийската комисия го прати днес в Сливница на мача между „Сливнишки герой“ и „Хебър“. Под неговата свирка само преди два уикенда пазарджиклии взеха безпроблемното си гостуване в Симитли на „Септември“ с 1:2. Миналата събота пък ЦСКА 1948 мина през Сапарева баня за 4:1, но срещата ще се запомни най-вече с червения картон за лекаря на червените и повторната покана към медика да слезе на терена, за да окаже първа помощ на пострадал играч. Последният гастрол на Стоянов в елита бе на 3 ноември в Коматево при равенството 1:1 между „Ботев“ и „Славия“, които не предявиха никакви претенции към арбитъра. На високо котирания свой колега в Сливница ще асистират земляците му Христо Божков и Атанас Тимев.

Рефер от ранглистата на Първа лига съпровожда най-сериозния опонент на ЦСКА 1948 в битката за промоция „Вихрен“ в Пещера. Двубоят е поверен на Георги Димитров. За сблъсъка на съименниците „Пирин“ /ГД/ и „Пирин“ /Рз/ в южния град пристига асансьорът в гилдията Тихомир Алексов, който след  всяко амнистиране в групата на майсторите скоропостижно е връщан на поправителен в аматьорския футбол.

Арбитърът Петър Григоров, който се подвизава във втория ешелон, е командирован на стадион „Бончук“, където „Марек“ посреща стария си враг “Миньор“. Традицията напоследък на горещите точки да се хвърлят представителки на нежния пол намери потвърждение в наряда на триото Димитрина Милкова-Павлета Рашкова-Мария-Йоанна Василева за домакинството на водача ЦСКА 1948 срещу борещия се за оцеляване „Елин Пелин“.

МАРТИН СТОЙЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *