Петричкият Рууни с първа загуба в Германия

Първа загуба претърпя „Нидермурах” на петричаните Стоян Стойков и Александър Митушев в първенството на „Крайскласе Норд“ лигата в Германия. След равенство на старта на кампанията и последвали 4 победи, тя стана факт в 6-ия кръг, когато отборът на българите, втори в класирането, загуби с 0:3 визитата си на водача „Пфреймдт II“.

„Редица обстоятелства обусловиха загубата ни. Стоян получи травма в предишния мач, в желанието си да помогне започна явно не напълно възстановен и се наложи ранната му смяна. Други трима от титулярите също не играха по различни причини. Четири момчета от стартовия състав пък не тренираха през седмицата, изобщо излязохме с осакатена формация. Съперникът, разбира се, игра много добре, след излизането на Стоян футболистите му превзеха центъра и не ни оставиха никакъв шанс“, коментира Ал. Митушев-Рууни.

Макс Мишингер /38, 75/ даде надежден аванс на лидера, Петер Шисъл /87/ оформи класиката. През следващия уикенд „Нидермурах”, който запази втората позиция в класирането, но вече изостава на 5 т. от водача, може да възвърне самочувствието си у дома срещу шестия „Дюрнсрихт“ .

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *