Пияна даскалица вилнее на бала, друса кючеци, съблича ученик /ВИДЕО/

Начална учителка от Симеоновград шокира на връх 24 май абитуриентите от Харманли и Симеоновград. Случката се разигра в ресторант Приказките. В разгара на купона, 58-годишната учителка от СУ „Св.Климент Охридски” става звездата на дансинга, а за мръсните танци и помага младеж, който дори прави стриптийз, пише haskovo.live.

Хвърлят се салфетки, лази се по дансинга, полата палаво се вдига до кота- бикини…Това са само част от изпълненията на учителката, снимани и пуснати във фейсбук от абитуриенти. Клипът с мръсните танци бе публикуван на профила на зрелостник от Харманли и след разговор с директора на училището- изтрит.

Учителката от видеото, която във фейсбук коментират като “палавата даскалица” е Дарина Димова. Тя е възпитател в начален курс в училището в Симеоновград. Започнала е работа в началото на тази учебна година.

След публикуването на клипа днес, тя е извикана от директора на училището за обяснение. Пред ръководството заявила, че се срамува от постъпката си и че вероятно е прекалила с алкохола, след което си е подала молбата за напускане.

На бала Дарина Димова не е била поканена. В ресторанта е била като гост, на свободна консумация. Младежът от клипа, също според абитуриентите, не е техен съученик, а гост на свободна консумация.

Случаят е докладван и на РУО- Хасково.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Мусейбе Сикиш

    Тази дърта пичка недоклатена е хванала някакъв мургав братчед…

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *