Плевнелиев и Деси Банова напускат България!?

Деси Банова мечтае за живот в една от най-богатите страни в Стария континент.

Последната гореща клюка, която се носи покрай Деси Банова и Росен Плевнелиев е, че двамата възнамеряват да емигрират в чужбина.Бившият държавен глава отдавна има желание да се изявява на международната политическа сцена, продължавайки да работи за родината.

Чудесна възможност за реализиране на неговото желание е да стане български посланик зад граница. Като бивш държавен глава, той много добре знае на кои посланици зад граница скоро изтича мандатът и предстои да се приберат в родината.

Мандатът на  Меглена Плугчиева, която е част от дипломатическото представителство на страната ни в Швейцария, вече изтече. Но въпреки това тя все още е в Берн и продължава да се занимава с дипломатическа дейност.

Росен Плевнелиев вече е хвърлил око на поста й. Деси Банова го подкрепя напълно и е категорична, че той трябва да продължи да се занимава с политика. Въпреки това, бившият президент няма нищо против да стане част от екипа на някоя голяма международна организация.

Идеята да заживее край брега на живописното Женевско езеро допада много на Деси Банова. Блондинката вече се е размечтала за живот в страната на шоколада.

Въпреки многобройните си дипломатически гафове, докато беше президент, Росен Плевнелиев е изключително подходящ за вакантното място в Берн.

Като бивш президент, той има множество контакти. Освен това, владее перфектно не само английски, но и немски, което му бъде от полза, ако се премести в Швейцария.

Нищо чудно двамата с Деси Банова да се сдобият със собствено жилище. По всяка вероятност бившият държавен глава ще откаже да ползва полагащото му се дипломатическо жилище, както направи, докато беше президент.

В такъв случай Деси Банова ще стане господарка на собствен дом с гледка към живописното Женевско езеро, пише Хот арена.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *