Плувен национал № 1 на Спортното в Сандански за втора година, старшията на „Левски“ и футболистите Ст. Костов и Ст. Иванов наградиха призьорите

Плувният национал Йордан Янчев за втора година бе избран за номер 1 на Спортно училище „П. К. Яворов“ в Сандански. Първи негов подгласник е каратистът Димитър Стоянов, а трето място зае борецът Стилян Джоров. Десетката допълниха Мария Митова /плуване/, Лидия Златкова /карате/, Йордан Котрулев /борба/, Благой Панайотов /плуване/, Мартин Митов /плуване/, Кирилка Чинарова /карате/, Величка Златкова /джудо/ и Димитър Бушев /карате/.

Наградите на най-успелите спортисти през 2019 г. връчиха треньорът на „Левски“ Петър Хубчев, благоевградският голмайстор на сините Станислав Костов и младата надежда на тима Станислав Иванов. Лагер на Белмекен попречи на Й. Янчев да уважи церемонията, а призовете му излезе да получи треньорът в ПК „Сандански“ Антон Спиров. Героят от САЩ-94 П. Хубчев пожела на всички ученици здраве и успехи и в училище, и в спорта.

Орлето Ст. Костов сподели, че е горд да присъства на награждаването на Спортист на годината в училището и допълни, че не е едно и също децата да ги гледат само по телевизията. „Формулата за успеха е не само да спортувате постоянно, но и да учите. Съчетавайте училището с футбола. С много труд нещата се получават и най-важното е да вярвате и да се усъвършенствате“, заяви Ст. Костов.

Ст. Иванов първо благодари, че е сред учениците. Неговият съвет бе да бъдат упорити и постоянни в спорта. Директорът на училището Николай Марков, който е бивш футболен рефер, благодари на гостите от София и пожела на колегите и учениците по-високи резултати през новата учебна година.

ЛИДИЯ МАНЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *