Побързайте! На 28 март напишете най‐съкровеното си желание на листче и космически портал ще го изпълни

На 28 март 2017 в 4:57 сутринта настъпва най‐мощното за годината новолуние.

Като всяко новолуние то е начало на нов цикъл – време за посяване на семето на дълбоко (о)смислено намерение – но тъй като Овен е първият знак от зодиака, новолунието в него възприема символичната роля на раждането на годината, когато се задава основният тон на следващите 12 месеца, пише Edna.bg.

Сякаш се отваря космически портал, през който се осъществява директна връзка, благоприятстваща онези послания в двете посоки, които са синхронични на Висшия аз и неговите напътствия.

В следващите осем часа човек може да се възползва от повишената вибрационност на момента и във вглъбено медитативно състояние да напише на лист своите най‐искрени и чисти възнамерявания.

Новолунието в Овен е дръзко начало, но тази година то е силно повлияно от цикъла на Венера, бидейки в съвпад със сияйната планета. Венера също като Луната има фази. Съвпадите й със Слънцето бележат нова или пълна фаза,

Последният съвпад между Венера и Слънцето се случи на 6 юни 2016 на 16 градуса в Близнаци – тогава фазата беше пълна, кулминация. Следващият съвпад се пада на 25 март 2017 – нова фаза, начало на нов цикъл и средата на нейното ретроградие. Затова и дните между 25 и 28 март ще бъдат наситени с огнени страсти, вътрешен огън и осъзнавания с висок интензитет в сферите, управлявани от Венера, а именно: парите, творчеството, вдъхновението, врзъките, любовта, ценностоте!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *