Подробности за агресията на Слънчака

След 12 през нощта във видимо нетрезво състояние англичанинът е опитал да вземе алкохол във външното тяло на нашия хотел – бара на басейна. Служител го е помолил да не се опитва да вземе алкохол. Туристът е ударил нашия охранител, имало е агресия. Това заяви Ангелина Ангелова в ефира на bTV, която е говорител на хотела, където вчера английски турист, на 27 години, пиян и дрогиран, преби зверски възрастен инвалид в коридора на четиризвезден хотел в Слънчев бряг.

Ние имаме позиционирани охранители на различните входове. Този, който е бил разпределен в тази част, учтиво е помолил туриста да не се опитва да влиза в бара, да не отваря, тъй като е в неработно време. Насочил го е да влезе в хотела и да намери това, което търси“, разказва Ангелова.

Последвала е агресия. Туристът е ударил охранителя, след което служителят е информирал колегите си. „Англичанинът е влязъл в хотела. Бил е доста превъзбуден, тичал е. Посегнал е на друг охранител, след което е тръгнал да бяга. В това време е бил подаден сигнал към полицията.

„Още едно момче от охраната е било ударено, но англичанинът е тръгнал да бяга. Той е успял да се измъкне от охранителите на партера и се е качил на 5-ия етаж. Те са тръгнали да го гонят. Тогава се е сблъсък с другия гост“, уточни още Ангелова и посочи, че както се вижда и от кадрите съвсем случайна е била тази среща.

„Не мога да дам оценка какво е било състоянието му. Нашите охранители имат съмнение, че не е употребил само алкохол. Намерена е някаква спринцовка в стаята. Майката е обяснила, че е някаква упойка за растящ зъб“, каза още Ангелова.

В разпространеното видео се вижда как майката на англичанина го държи под ръка в коридора на 5-и етаж, където внезапно с бастунче в ръка, се появява беззащитният инвалид. Без никаква причина Дани Джеймс нанася поредица от удари на 68-годишния човек, поваляйки го и на пода. Жертвата е обезобразена – черепът му е счупен на две места, лицето също е обезобразено.

На финала агресивният младеж изоставя човека на пода и се заключва в стаята си. Повикана е полиция, но пияният и дрогиран отказва да отключи. Наложило се да бъде разбита вратата. През това време побойникът излязъл на терасата на 5-и етаж и без да разсъждава, че се намира на височина около 20 метра, започнал да се спуска по водещата колона, прескачайки терасите етаж по етаж надолу. Успял да слезе до двора на хотела невредим – по чудо. Там е задържан от охраната и униформените. При задържането му също е продължил да проявява агресия.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *