Подробности за брутален екшън с кандидат-снахата на Аня Пенчева! Най-атрактивната жена дрифт пилот в лют скандал с бизнесмен, откриха го пребит в локва кръв

Най-атрактивната жена, дрифт пилот в България, се забърка в екшън на летището край Сапарева баня. Инцидентът е станал в неделя срещу понеделник около 23,00 ч. на среднощен дрифт на летището край Сапарева баня, при който Ива Русинова, която е кандидат-снаха на актрисата Аня Пенчева, влязла в скандал с 38-г. бизнесмен Ахмед Шерифов Ибишев от София. Ива Русинова, която освен дрифт пилот е и инструктор и срещу близо 400 лв. за 3 часа обучава любители на високите скорости на летището край Сапарева баня, правела дрифтчета с джип БМВ Х5. Не е ясно за какво се е разразил скандалът между нея и Ахмед Ибишев, но малко след това се изсипали десетина биячи с 2 джипа и младият бизнесмен е смлян от бой.

Към 23.20 ч. на телефон 112 е подаден сигнал за пребит мъж на летището край Сапарева баня. На място пристигнала линейка на Спешен център от курортния град, открили мъжа да лежи на земята в локва кръв. При първоначалния преглед дежурният лекар установил, че пострадалият има кървяща рана на главата. Веднага е транспортиран в частната болница в Дупница, където след образна диагностика е установено, че Ахмед Ибишев е със счупена горна челюст. По спешност е транспортиран за „Пирогов” и е настанен в отделението по лицево-черепна хирургия.

Вчера преди обяд Ива Русинова е забелязана да влиза в РУП – Дупница, най-вероятно да даде показания за нощния екшън.

На 14 февруари Ива Русинова и синът на актрисата Аня Пенчева и Ивайло Караньотов – Ангел Караньотов, който е един от най-добрите състезатели по мотокрос, се появиха заедно в TV ефир и официално се афишираха като двойка, въпреки че от две години живеят заедно.

Няма информация Ангел Караньотов да е бил в Сапарева баня в нощта на инцидента.

Пребитият Ахмед Ибишев е собственик на две фирми и съдружник в трета.

По случая работи РУП – Дупница. Уведомена е и Районната прокуратура в Дупница. Издирват се биячите на бизнесмена и се уточнява кой ги е извикал и им е наредил наказателната акция.

На летището в Сапарева баня по всяко време на денонощието от години се правят гонки и дрифтове с леки автомобили и мотори.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. На пазара говорят

    Няма случай пострадал да не е закаран в някоя „частна болница“…ако състоянието му е сериозно-марш в София. Болница значи да лекуват, а не само да препращат? А общинските ги загробват екипите от спешния център. За няколко лева на докаран пациент…

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *