Подробности за трагичен инцидент! Бивша медицинска сестра в детска градина е загиналата след полет от 8-ия етаж благоевградчанка

62-годишната Катя Митова, бивша медсестра в детска градина в Благоевград, загина, след като полетя от последния етаж на жилищен блок в кв. „Запад“. Инцидентът стана посред бял ден в блок №31. Жената паднала от прозореца на 8-ия етаж, издъхнала е на място от тежките травми. Случайни свидетели станали нейните съседи, които в почивния ден – 1 май, били у дома си, както и разхождащите се в градинката с детска площадка и играещи деца. Катя Митова живеела сама на втория етаж, тя е майка на две деца, които от години живеят и работят в Америка.

Черната вест потресе вчера живеещите в квартала. Те познават Катя като медицинска сестра, която работила в яслената група на детската градина в същия квартал на ул. „Марица“.

„Сутринта се срещнахме на улицата, каза ми, че се разхожда, беше изключително кротък и възпитан човек, стройна жена”, разказа със сълзи на очи съседката й Филка. „Живея в този блок повече от 30 години и се познаваме, тя живееше на втория етаж, но не беше самотна, има сестра, която й помагаше  изключително много”, поясни съседката.

Обстоятелствата, довели до фаталния инцидент, се изясняват от служители на Първо РУП – Благоевград. По първоначална информация жената е паднала от прозореца на стълбището на 8-ия етаж, тя не е станала обект на престъпление. Полицаи извършват оглед на мястото.

Трупът е транспортиран в моргата за извършване на аутопсия от съдебен лекар.

ЕКИП „СТРУМА“

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *