Покъртителни разкрития за зверската катастрофа, в която загина полицай! Проговори шофьорът на другата кола

Еърбегът на колатана Вилиан Димов, бургаският полицай, загинал при тежка катастрофа край Котел, не се е отворил. Това става ясно от видеоклип на Котелнюз, които са били на мястото на инцидента минути след свирепото ПТП.

На фаталния завой те са разговаряли с другия участник в катастрофата – мъж на средна възраст от Хасково, както и с дядото на Вилиан, който живее в Жеравна.

„Дойде в моето платно. Изведнъж връхлетя, докато си карах нормално. Опитах се да избегна удара, но той се удари в мен и изхвърча в канавката”, разказва шофьорът на хасковското рено. По думите му линейката дошла веднага на място, Вилиан изглежда е бил контактен, защото е бил излязъл извън автомобила. Това може би се е случило само през пасажерската седалка, тъй като от страната на шофьора Голфът е помлян и се опира в мантинелата. „Как изглеждаше Вилиан? Имаше ли нещо на лицето?”, пита дядо му, след което мъжът му обяснява, че не го е видял, тъй като веднага е качен в линейката и откаран към болницата.

„Казах му да не ходи на фитнес, да не излиза в това време”, коментира дядо му пред колегите от Котелнюз. По думите му Вилиан никога не карал бързо, бил изряден шофьор, а и много добре познавал пътя. Според него най-вероятно се е подхлъзнал на заледен участък. „На този завой много пъти в канавката виждам коли. Шофьор съм от 1963 година. Опасно място е!”, категоричен е дядо му.

Пробата за алкохол на хасковският шофьор, управлявал Реното, е отрицателна.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *