По едно „Ферари“ за всеки играч, ако „Ювентус“ триумфира с купата днес

Сериозна мотивация получиха футболистите на „Ювентус“ преди финала в Шампионска лига срещу „Реал“ Мадрид. Защитникът Дани Алвеш разкри, че президентът на „бианконерите“ Андреа Аниели е обещал не само солидни премии, но и по „Ферари“ за всеки един от играчите при триумф в най-авторитетния клубен турнир, пише btv. „Ще подходим към финала с настроение и страст и без никакъв страх. Каква е допълнителната ни мотивация? Шефът иска да дефилира с Купата затова ни обеща по едно „Ферари“, каза бразилецът.

Финалът в Шампионската лига между „Ювентус“ и „Реал“ Мадрид със сигурност е събитието на годината, а желаещите да станат част от емоцията на „Милениум Стейдиъм“ в Кардиф тази вече са милиони. По-съобразителните вече си осигуриха пропуски, останалите обаче са готови да дадат близо 5000 паунда (повече от 11 000 лв.) за да усетят атмосферата на големия мач. Поне до толкова стигат цените на наистина ценните хартии на „черния пазар“ часове преди първия съдийски сигнал.

Властите в Уелс очакват близо 170 000 души да посетят Кардиф, което е половината от населението на града. По улиците могат да се срещнат хора от целия свят – Китай, Япония, Колумбия, които просто искат да споделят емоцията на финала, който е тази вечер.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *