Правете това в събота за много благополучие и здраве

Управителят на съботата, строгият Сатурн е планета на ограниченията и ни призовава да въведем в порядък делата си, отношенията си, чувствата, желанията и мислите.

Много хора разбират в този ден колко излишни неща има около тях и се стремят да се избавят от тях.

Съботата е най‐добрият ден за пасивен отдих, тъй като всяко движение е противно на бавния Сатурн.

Най‐добрият способ да се почувстваме щастливи в този ден е да ограничим своите потребности, да се стараем по‐малко да ядем и да говорим, по‐малко да придаваме значение на своите желания и настроение, пише „За жената“.

Благодарение на енергията на Сатурн съботата можем да я наречем спокойно ден на ограниченията. Старайте се да говорите по‐малко и избягвайте дългите речи и обяснения. Не произнасяйте излишни думи и фрази, нямащи пряко отношение към обсъжданите въпроси, не трябва да разказвате за своите преживявания и несгоди. Ако отидете на гости, не се задържайте дълго време.

Много е изгодно в събота да ходите по магазини, тъй като Сатурн ви ограничава и няма да ви позволи да изхарчите много пари и да купите нещо излишно. Сатурн символизира кръста, който ние носим в живота си. Сатурн ‐ това е съдба, карма, дълг.

Не наказвайте децата си в събота, не ги ругайте, не ги критикувайте, не добавяйте в живота на хората още повече горчивина. По‐скоро обратното, по‐добре се постарайте да подсладите живота им, поднесете им подарък, кажете им ласкава дума. За да не изпитват околните напрежение от вашето присъствие, не им напомняйте за техните отговорности и правила за спазване. 

Бъдете предимно честни и не допускайте измама и лъжи. В този ден е добре да покажете уважение към традициите, към по‐възрастните роднини и хора. Сатурн ни помага да повярваме в своите сили. Прогонете гордостта от себе си. Съботата е още ден на изпитанията.

Гладуване или строга диета в събота е много ефективна за отслабване, тъй като Сатурн не търпи излишества. Тя не само действа благоприятно на състоянието на костите и кожата, но и повишава защитните функции на организма, укрепва организмът като цяло.

Особено полезен е масажът на лицето и шията. Ще изглеждате значително по‐добре след физически упражнения този ден. Не използвайте мазни кремове. Голяма полза носят пилинг ‐ кремовете, различните видове тоник и лосиони за лице и стягащите маски.  

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *