ПРАЗНИК 2Х1! Пом. треньорът на „Пирин“ (ГД) Р. Джугданов с титла „Магистър” от ЮЗУ навръх рождения си ден

Помощник-треньорът на „Пирин“ (Гоце Делчев) Радослав Джугданов отбеляза рождения си ден с желан подарък. Младият специалист прекара почти целия ден далеч от дома, за да се завърне с титлата „Магистър”, след като пред взискателно жури успя да защити работата си на тема „Физическо възпитание и спорт за изявени деца и ученици”. 

Джугданов нямаше време да отпразнува в Благоевград своя успех, след като веднага след края на изпита в ЮЗУ „Неофит Рилски“ замина за Гоце Делчев. Навършилият 28 г. асистент на Д. Крушовски смогна да дойде точно за началото на тренировката на мъжкия тим. Веднага след нея младият специалист почерпи и прие поздравите на футболисти и ръководство за двата радостни повода с пожелание за здраве и бъдещи успехи. 

Пред всички тях Джугданов обяви и следващата си цел – продължаване на образованието на следващ етап. След като преди няколко месеца доби лиценз „Б“, намерението му е да защити и лиценз „А“ на УЕФА, който ще му даде правото да води отбори от различни нива на футбола ни, без Първа лига. Така младият треньор ще се изравни като ценз със старшията Д. Крушовски, който вече се готви за атака на Про лиценза и ще стане вторият специалист от Гоце Делчев с подобна диплома след настоящия съгледвач на „Лудогорец“ и бивш шеф на ДЮШ на орлите Яков Папарков, като ще може да води елитни български и чуждестранни тимове. 

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *