Пратиха на орлетата срещу „авиаторите“ рефер, наредил гафове в елита

Реферът от Карнобат Валентин Железов, наредил в последните два сезона няколко сериозни гафа в родния елит, е изборът на съдийските шефове за главен на неделното домакинство на орлетата срещу „авиаторите“ от ЦСКА 1948. Под неговата свирка миналата есен пиринци записаха 0:0 срещу „Славия“ пред собствена публика и класическо поражение 0:3 на гости на „Левски“.

Дербито на кръга между два от основните претенденти за промоция „Монтана“ и „Арда“ е поверено на благоевградчанина Георги Иванов, на когото ще помагат по тъча близнакът Борислав Колев и Димитър Димитров. Лайсменът от петричкото село Кулата Костадин Тановчев влезе в бригадата, водена от Васимир Елб-Хатиб, която заминава за морето, където „Несебър“ приема „Литекс“.

В телевизионния понеделнишки мач между „Локомотив“ /ГО/ и „Струмска слава“ страстите ще охлажда познат и на двата състава рефер. В Радомир свързват кърджалията Мустафа Шефкет с равенството 1:1 преди година във визитата на „Оборище“, което впоследствие се оказа решаващо за оцеляването на „Славата“ в професионалния футбол. Под ръководството му миналото лято горнооряховци преглътнаха горчив домакински хап с 1:3 срещу „Царско село“.

ТОНИ КИРИЛОВ

loading...


 

 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *