Преди последните мачове за сезона треньорите на елитните формации на орлетата отведоха деца на морето

Преди последните мачове за сезона в елитните групи до 17 и до 19 г. треньорите на юношеските формации на орлетата Венцислав Гочев и Васил Петров отведоха децата от набор 2007 на силния турнир „Приморско къп“. В мача на откриването на надпреварата вчера благоевградчанчетата, за които това е дебютна поява в официален форум, отстъпиха на столичния ДИТ с 0:5. В техния поток са още отборите на „Етър“, „Черно море“, „Берое“ и домакините от „Ропотамо“, които се обиграват заедно още от миналата есен.

Решението кои двама от наставниците да заминат край морето е продиктувано от рокадите в ДЮШ през лятото, когато В. Гочев ще поеме детската гарнитура. Присъствието на клуба официализира В. Петров в качеството му на директор на школата.

Заключителният мач на 19-ките срещу „Левски“ в събота от 17.30 ч. на стадион „Христо Ботев“ е протоколен за домакините, които ще бъдат водени от Венко Товиров. На негово разположение ще са всички футболисти, ангажирани през кампанията с мъжкия отбор. Голяма част от играчите ще се сбогуват с юношеството с тази среща в очакване на предложение за първи професионални договори с родния клуб.

Във визитата под тепетата на предсрочния шампион „Ботев“ /Пд/ 17-годишните пиринци трябва да гонят задължителни 3 т. и да разчитат на издънка на някой от  другите три застрашени състава, за да се спасят от изпадане. Отговорността да ръководи тима в ключовия мач пада върху Александър Царевски, който цяла пролет работи в тандем с титулярния предводител.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *