Председателят на ОбС – Благоевград А. Тодоров: Общинската администрация действа бавно, през ден се взимат противоположни решения

Общинската администрация действа бавно, това заяви на пресконференция по повод предстоящата в петък сесия на местния парламент председателят на ОбС – Благоевград Андон Тодоров. Той информира, че единствено отчетът на ОФК „Пирин“ влиза в дневния ред, тъй като на останалите общински дружества отчетите са депозирани късно, след като комисиите при общински съвет са били приключили заседанията си.

По тази причина председателският съвет е решил те да останат за разглеждане през юни.

А. Тодоров обяви, че ПП Партия на зелените внася проект за наредба за овладяване на популацията на бездомните кучета в общината, която един месец ще бъде общодостъпна на сайта на общината за приемане на допълнения.

Във връзка с узаконяване на парк Македония и сградите в него, в една от които вчера бяха възстановени тренировките на хлапета от два спортни клуба, Тодоров коментира, че не е редно общината през ден да си мени становището и да взима коренно противоположни решения. Безкрайно уважавам президента на федерацията по таекуон -до Марио Богданов и работата на треньорите, подкрепям силно спорта, но спазването на закона трябва да е над всичко. Не може зам.кметът по сигурността първо да обяви затварянето на сградата, в която тренират децата, а ден по-късно кметът разпореди обратното, заяви председателят на ОбС.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *