Преизбраха общинския съветник Хр. Абаджиев за председател на ТД „Осогово”

Кюстендилският бизнесмен и общински съветник от БСП Христо Абаджиев за втори път бе избран за председател на ТД „Осогово”. Абаджиев, който е едва 40-годишен, ще ръководи организацията в Кюстендил още 5 години.

Местата си за следващия мандат запазиха и членовете на управителния съвет и контролната комисия, както и секретарят на сдружението Силвия Михова, която ще бъде и делегат на конгреса на Българския туристически съюз.

Сред най-активните в ръководството бе посочен секретарят на дружеството Силвия Михова, която през последните две-три години организира за членовете на ТД „Осогово” много екскурзии в страната и чужбина, изкачване на върхове и други прояви, посочи в доклада си Христо Абаджиев.

Ръководството на ТД „Осогово” награди 15 туристи ветерани с юбилейни награди, сред тях и Мария Джумалиева, която през тази година ще празнува своя 90-годишен юбилей.

Отчетно-изборното събрание завърши с концерт на туристическия хор „Осоговско ехо” с диригент Димитър Цветков, който поздрави всички с любими планинарски песни.

ЖАНА ХРИСТОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *