Приятелката на WOSH MC влюбена в друг! Мума поискала „почивка“ от Стефан малко преди Брадъра

Приятелката на Стефан Иванов – Wosh MC се казва Мария Коцева и заради нея той проля горчиви мъжки сълзи в Къщата на „Биг Брадър“.

Мума, както я наричат всички, е внучка на актьора Борис Луканов, студентка е по педагогика, а в свободното си време се изявява като фотомодел. Мария и Стефан са заедно от няколко години. Но докато любовта на Wosh се засилва, чувствата на гаджето му започнали все повече да изстиват, разказват близки на рапъра. Само няколко дни преди изпълнителят да влезе в „Биг Брадър“, приятелката му го изненадала с думите: „Искам да си дадем почивка“, писа „Галерия“.

Мума смятала, че връзката им е започнала да се изчерпва и щяло да е по-добре и за двамата известно време да не се виждат. Близки на Wosh обаче споделят за нов човек в живота на Мария, който е повлиял на решението й.

Момчето също е от модните среди и коренно се различава от рапъра – вероятно това е и причината Мума да залитне по него.

„Исках поне веднъж да чуя от нея, че ме обича. А тя не го казва“, през  сълзи сподели Стефан пред своите съквартиранти. Според близките му той е премълчал, че всъщност връзката му с девойката е на финала и той е с разбито сърце за пореден път.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *