Прокоба ли тегне над семейството на Нана Гладуиш? И майка й оперирана от тумор, а кучето им издъхна от тежък лимфом

Нана Гладуиш не вярва в магии и прокоби, но не може да отрече, че е напълно възможно нещастните събития, които се случва в семейството им, да са причинени от нечисти сили.

Водещата на „Съдебен спор“ два пъти води нелека битка с рака на гърдата, а неотдавна претърпя и операция за отстраняването на яйчниците, след като се оказа носител на генна мутация, която предразполага към появата на тумори. Междувременно сестра й също бе диагностицирана с метастазирал рак от яйчников произход в ретроперитонеума и в главата, където я оперираха.

Бащата на Нана, Стефан Стефанов, капитан далечно плаване, умира от рак на белите дробове на 25 септември 2007 г. Смъртоносното заболяване отнема на Гладуиш и баба й, която се пренася на онзи свят след неравностойна битка с рак на яючниците. Нейн братовчед не успява да се пребори с неходжикинов лимфом, а една от близките й приятелки, Марияна Низамова-Маня, я напуска по същата причина.

Оказва се, че тумор е имала и майката на Нана Гладуиш. „През 2012 г. я оперираха от доброкачествен тумор в мозък. След това се разболя от Алцхаймер. Майка ми е с много тежък Алцхаймер, със сестра ми сме си само двете. Нямаме друг от семейството. Мама вече не ни познава. Ситуацията е много тежка“, призна в интервю пред „Лов Стайл“ Нана Гладуиш.

И ако си мислите, че повече нещастия и злини няма накъде да сполетят водещата, грешите. „Дори кученцето ни почина от тежък лимфом. Аз съм интелигентен човек и не ми се иска да вярвам в прокоби, но желая да отида на една фамилна констелация за кармата. Въпреки, че съм скептично настроена, наистина в нашето семейство се случват някакви неща и взех да се замислям дали управлявам живота си добре. Задавам си екзистенциални въпроси, търся причинно-следствени връзки, може би наистина в рода ни има някакво натрупване“, смята Нана.

Сестра й вече е в ремисия, но тя ще разбере дали е в същото положение на 1 юли, когато е на преглед в Израел.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *