Проститутка разкрива петте признака, че мъжът кръшка

Проститутка от популярен британски сайт за интимни запознанства разкри кои сигнали трябва да подскажат на жените, че партньорите им изневеряват. Жан Мари казва, че иска всички жени да знаят, че всички ние сме лъгани. тя прави това в интервю пред „Елит Дейли”. „Отворете сърцата си и разберете, че всичко се случва е с причина. Моногамията е трудна за повечето хора”, изтъква тя. Ето и нейните пет признака, които показват, че мъжът се забавлява извън официалната си връзка:

1. Тегли големи суми пари в брой – той не само изневерява, но щедро харчи пари за любовницата си. Вероятно тя е с него заради парите и е доста по-млада или пък той обича да се подсигурява с лъскави срещи. В тези случаи мъжете предпочитат да плащат тайните си вечери и нощувките в хотелите в брой.

2. Работното му време и програма често се променят – много често обвиняват за изневерите прекаляването с работа. Трябва да знаете, че нещата не вървят на добре, ако той започне все по-често да предприема бизнес пътувания или да ви казва, че ще остане в дома на колега.

3. Не иска да прави секс с вас – ако изгуби интерес към секса и ако „умът му е някъде другаде”. „Направете му масаж, сгответе му любимото ястие и вижте дали това променя нещо. Ако прави секс с вас, все още има надежда. Ако не, вероятно повече не го привличате”.

4. Полага повече усилия за външния си вид от обичайното – внезапно половинката ви започва да обръща повече внимание на вида си: прическа, гардероб, брада и мустаци. Това е притеснително. „Мъжете са просто устроени. Веднъж усетили, че ви имат, те спират да се опитват да ви впечатлят и започват да впечатляват някого другиго”, казва Жан Мари.

5. Потаен е с телефона си – ако изведнъж мъжът ви си сложи парола на телефона и започне да го проверява, това може да е повод да се тревожите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *