Проучване: По-щастливи в брака са жените с по-малко опит в секса

Жените, които са имали по-малко опит в секса преди да се омъжат, имат много по-щастлив брак в сравнение с онези, които са спали с повече мъже. Това показват данните от проучване на Християнския институт за семейни изследвания в САЩ.
Резултатите сочат, че 65% от дамите, които са имали само една сексуална връзка преди да сключат брак, са щастливи и удовлетворени от семейното си положение след това. Участничките, които са имали над 21 предбрачни партньора и са посочили, че са щастливи, са 8 на 100 по-малко – 57%.
Според проучването, по-големият опит в леглото и сексуалните забежки може да навредят на брака по-късно. Или казано по-просто – мъжете, които все още не са обвързани, трябва да си намерят жени, които не са правили безразборен секс, за да нямат семейни проблеми. Според християнския съюз, по-целомъдрените жени са по-добрите съпруги и имат по-щастлив живот със съпруга си.
Изследователите посочват, че дамите, които са спали само с един партньор и после са се омъжили за него, нямат база за сравнение. Това е причината да смятат, че връзката им е щастлива.
Междувременно други проучвания доказват, че опитът на жените в спалнята може да притесни и дори да отблъсне мъжете. Така например много мъже си мечтаят да намерят секси красавица, която да е готова на тройка. С такава жена ще изкарат идеално вечерта, но тя не е най-подходящата за сериозна връзка и брак.
Ако жената има богат опит с мъжете, тя може да иска по-трудни пози или да има желания, които половинката ѝ трудно ще изпълни. Освен това, представителите на силния пол предпочитат жената с която спят, да не задава темпото, а по-скоро те да контролират нещата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. поручик Ржевский

    Много ясно и без никакво проучване. Като не знаят какво е яко еб@не, няма да шават на бати Панчо на тюфлека на буци като шафрантиите, я!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *