Пръстени за щастие: какви бижута могат да се превърнат в ефективни талисмани

Бижутата, изработени от различни метали, имат различна енергия. Също така, разделение се прави и според вида на бижутата: обеци, пръстен, висулка и така нататък.

Експертите споделиха как да направите мощен талисман от всеки скъпоценен продукт:  Обеци Обеците са талисман на женската красота. Той директно подхранва женските чакри, спомага за повишаване на привлекателността за силния пол. Те трябва да бъдат изработени от злато, тогава техните положителни свойства ще бъдат най-силни.

Колиета Това е декорация, която предпазва човек от зли очи или магия. За максимална защита трябва да е от сребро. Много е добре, ако в него са инкрустирани камъни като диамант, нефрит, обсидиан, оникс, опал, хематит или лунен камък.

Висулки Висулките са универсални талисмани. Например, амулетът може да е по-ефективен, ако виси върху сребърна или верижка от мелхиор. Защитната висулка трябва да бъде сферична, овална или кръгла. Това може да бъде камък-талисман: диамант, нефрит, обсидиан, оникс, опал, хематит или лунен камък. Това може да е финансов талисман, тогава е по-добре да изберете платинена верижка и камък авантюрин: това ще ви помогне да станете по-успешни в творческата област. Вземането на решения ще бъде улеснено от златна верижка с топаз.

Гривни

Гривната най-често дава на човека положителна енергия и мотивация. Може да бъде направен от всякакъв метал, различен от мелхиор или сребро, защото тези метали са по-подходящи за екраниращи свойства. Пръстени Пръстените са най-често срещаните талисмани. Те са универсални и могат да изпълняват всякакви функции. Ако изберете пръстен от мелхиор, това няма да ви остави да паднете духом. Керамичните и циркониевите пръстени осигуряват отлична защита срещу здравословни проблеми. Златните пръстени помагат в бизнеса и действат като парични магнити. Платинените подобряват интуицията, докато сребърните осигуряват защита от зли очи. Изборът на материал и форма за талисмана не е всичко. Трябва да го заредите с енергия, за да стане още по-силен.

Как да зареждате вашето бижу

Първото и най-важно правило: може да има само един основен талисман. Трябва да заредите едно бижу. Направете своя избор и изпълнете проста церемония. Златните бижута се изгарят с огън, тъй като златото принадлежи на елемента на Огъня. В продължение на три дни палете свещ всяка сутрин и минете продукта през пламъка на свещта, като казвате: „Той е силен от огън, ние се движим от огън. Врагът ще бъде победен и аз ще бъда издигнат. “ Платината  е метал от Вода. Продукт, направен от този метал, трябва да се постави в чаша чиста естествена вода за три дни. Препоръчително е да правите това на Пълнолуние. Сребро, цирконий, титан  са металите на елемента Въздух. Оставете парче от тези метали на перваза на прозореца за три дни. Важно е да отворите прозореца, така че талисманът да поеме силата на своя елемент. След три дни можете да носите талисмана. Продуктите, направени от керамика и мелхиор, трябва да се държат в торба с пръст в продължение на три дни. Така те ще бъдат изпълнени със сила. Когато сложите готовия талисман, кажете: „Майко Земя, предпази ме от лоши хора, от щети и всякакви зли очи“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *