Психологът Христо Монов говори за трагедията в Нови Искър: Избиването на цяло семейство сочи за професионално убийство

Доста убийства стават в навечерието на Новогодишната нощ – някой пийнал, скарал се, но тук става въпрос за масово убийство. Така че Новогодишната нощ не е избрана случайно. Тогава човек е малко по-невнимателен, ако човек има някакви сигнали, че срещу него се готви нещо, но аз не бих се задълбавал в конкретния случай, тъй като не го познавам. Но доколкото говорих със специалисти, тук се касае по-скоро за професионално свършена работа, коментира психологът Христо Монов в ефира на Нова тв по случай шесторното убийство в Нови Искър.

Става въпрос за шок за цялата българска нация и затова трябва да се работи с цялата нация. Три дни след една граница, след която всеки мечтае да започне нещо ново, да се случи нещо добро, осъмнахме с тази новина. Така че цялата нация е травмирана и трябва да си дадем отговор на въпроса защо се случи подобно нещо. Нови Искър е едно тихо място, където хората са сплотени и общуват помежду си. Но вместо това виждаме, че хората нямат какво да кажат за убитите, само общи приказки, коментира той.

Това, което се случи, говори за много тежко заболяване на обществото ни. Как може да погубиш шест човешки живота!? Но това го виждаме по целия свят. Вижте само как си говорят лидерите на големите страни, посочи Монов.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *